Title Image

Politique de confidentialité

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de TRIANGLE ACADÈMIA, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l’usuari en tot moment i no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic amb la finalitat de què ens sol·liciti qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte. En el cas de recepció de les seves dades personals o del seu currículum vitae mitjançant el correu electrònic, les seves dades s’incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de participar en els nostres processos de selecció de personal, sempre que no ens indiqui el contrari. Les seves dades seran objecte de tractament i incorporades als nostres fitxers, com a titulars i responsables de les mateixes.  L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament de les mateixes, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Amb caràcter general, queda absolutament prohibit facilitar dades personals de menors de 14 anys sense el consentiment de pares o tutors legals.

TRIANGLE ACADÈMIA es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ocasioni a TRIANGLE ACADÈMIA o a qualsevol tercer per emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o amb dades de tercers.

 

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals

En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, podent dirigir-se davant Carlos Oriol – Responsable Protecció de Dades- en l’adreça i dades indicades a l’inici de l’Avís Legal, aportant-nos còpia del seu D.N.I.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat en seguir incorporat als mateixos fins que TRIANGLE ACADÈMIA ho consideri oportú i mentre sigui escaient a la finalitat per la que es van obtenir

 

Comunicacions de dades

TRIANGLE ACADÈMIA, li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en què l’usuari ens ho autoritzi expressament en els casos legalment previstos.

 

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que TRIANGLE ACADÈMIA, ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

 

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

Comunicacions comercials per correu electrònic

Tenint en compte que el principal mitjà de comunicació entre TRIANGLE ACADÈMIA i l’USUARI és per mitjà de l’adreça electrònica facilitada, li informem que utilitzarem aquest mitjà per a totes les comunicacions amb els USUARIS, incloses les informacions comercials o notes informatives relacionades amb la finalitat del nostre portal, i en conseqüència, en compliment de l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials a través del correu electrònic que prèviament no hagin sigut autoritzades expressament pels destinataris de les mateixes, li informem que l’acceptació de les presents condicions d’ús, implica la seva autorització expressament per a remetre-li els nostres enviaments comercials, publicitaris i promocionals. No obstant, si vostè no desitja rebre les nostres comunicacions comercials per correu electrònic pot oposar-se a les mateixes a l’adreça més amunt indicada o en cada enviament que li remetem.

TRIANGLE ACADÈMIA no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

TRIANGLE ACADÈMIA pot modificar les presents polítiques de privadesa per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.